Despre noi

În miezul peisajului comercial vibrant al României, cu ritmul său alert și dorința de echilibru și sănătate, se ivește cu grație Shri Silajit SRL, o firmă distribuitoare condusă cu măiestrie de Lavinia Chirea. Inspirată din înțelepciunea și tradiția hinduismului, această comunitate își propune să aducă un dar neprețuit din inima muntelui Himalaya- Shilajit, o comoară a sănătății și vitalității, în Romania și în întreaga Europă.

În spatele numelui „Shri Silajit” se ascunde o semnificație adâncă și puternică. Cuvântul „Shri” este un simbol al divinității, aducând în lumină esența frumuseții și bogăției, a prosperității și a sănătății. Este echivalent cu prezența divină a zeiței Lakshmi, Divinitatea care aduce armonie și prosperitate în viață. Pe de altă parte, „Silajit” este cunoscut ca fiind „distrugătorul slăbiciunii, cuceritorul munților” o substanță străveche și prețioasă care conferă putere și vitalitate corpului fizic, cunoscut și sub numele de ‘mumio’ sau diamantul negru. 

În inima acestei povești se află călătoriile Laviniei în India, student și discipol al Marelui Maestru de yoga si Vedanta, Swami Ananda Saraswati.

Prin întinderile sacre ale Munților Himalaya și participarea la ritualuri, seminarii, studii ale scripturilor din Vedanta, printre vârfurile stâncoase și peisajele înălțătoare, a descoperit taina Shilajitului și beneficiile sale nemaipomenite pentru sănătate și bunăstare. Această experiență profundă și transformătoare a fost punctul de pornire pentru fondarea Shri Silajit SRL în România, cu viziunea de a aduce această comoară a naturii în casele și inimile celor care caută echilibru și revitalizare.

Misiunea noastră este clară: să oferim acces la produse naturale de cea mai înaltă calitate, să inspirăm și să educăm comunitatea despre beneficiile Shilajitului și să contribuim la creșterea nivelului de conștientizare și înțelegere a modului în care aceste daruri ale naturii pot îmbunătăți calitatea vieții. Cu fiecare picătură de Shilajit pe care o distribuim, aducem o rază de lumină și vitalitate în viețile celor pe care avem privilegiul să îi servim.

În această călătorie către sănătate și vitalitate, Shri Silajit SRL nu călătorește singură. Ne mândrim să facem parte dintr-o comunitate dedicată aceluiași scop nobil - să aducem armonie și bunăstare în viața oamenilor. În acest sens, ne bucurăm să facem parte din familia Visvamitra ( www.visvamitra.in )  o comunitate profund angajată în promovarea sănătății și a înțelepciunii tradiționale indiene în întreaga lume. Aceasta comunitate are bazele in India, in Munții Himalaya, de unde se și culege Silajit dar și in Sicilia, Italia ( www.visvamitra.it). 

Compania Visvamitra reprezintă un far al cunoașterii și al înțelepciunii vedantice, oferind nu doar produse de cea mai înaltă calitate, ci și ghidare și educație în ceea ce privește beneficiile remediilor naturale și a practicilor tradiționale. Prin colaborarea noastră strânsă cu Visvamitra, ne asigurăm că fiecare picătură de Shilajit ajunge la dvs. este autentică și de cea mai înaltă calitate, respectând întotdeauna tradițiile și valorile pe care le împărtășim.

Astfel, fiecare unitate de Shilajit este îmbogățit nu doar cu substanțe esențiale pentru sănătate, ci și cu energia și devotamentul unei comunități care se dedică îmbunătățirii vieții oamenilor. În această lumină, ne bucurăm să fim parte din această călătorie comună spre echilibru și vitalitate, oferindu-vă un partener de încredere și un punct de sprijin în căutarea dvs. de sănătate și fericire.

Cu centrul nostru logistic situat într-un punct strategic din țară, la fel de energetic ca Munții Himalaya, avem capacitatea de a oferi servicii de livrare rapidă și eficientă, atât în România, cât și în afara granițelor. Livrările se întâmplă din România, din zona Buzăului dar și a capitalei.  

 

'Am adus Silajit de la Vișvamitra în România pentru a înlătura confuzia despre Silajit de pe piață. Silajit există sub multe forme, pastile, pudre sau chiar și pastă creată artificial, care din nefericire, nu are efect sau nu obținem beneficii clare în corpul fizic, sau celelalte corpuri astrale pe care le avem. Pot transmite clar că acest Silajit este singurul silajit din lume 100% pur natural. Da, există în lume și silajit împreună cu cărbune, cărbune care nu iese la laborator. Am fost disciplinată la rândul meu în această cunoaștere despre un silajit autentic și mulțumesc celor 4 medici din Ayurveda, dar si maestrului meu, pentru că au avut grijă de aceste aspecte. Visvamitra folosește tehnici tradiționale de preparare și asta îl face diferit de oricare alt Silajit. Silajit nu poate fi fabricat artificial, curge din munte si este original natural. Deci nu poate fi convertit în pudre sau pastile. Fiecare lot de Silajit este supus unor teste riguroase de laborator pentru a garanta conformitatea cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Produsul este certificat și verificat de laboratoare independente dar si guvernamentale pentru a asigura autenticitatea și eficacitatea sa.

Vișvamitra Silajit nu este un produs, este o misiune'

Lavinia Chirea

-